Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Науковці збираються вперше відправити людей на Венеру

Венера.

Фото: 5 Канал.

Науковці збираються вперше відправити людей на Венеру

Учені сподіваються дізнатися більше про цю планету, Землю та інші об'єкти, що знаходяться за межами нашої Сонячної системи

У Національному агентстві з питань аеронавтики та дослідження космосу NASA вже доволі давно говорили про ймовірне відправлення людей на Венеру і сьогодні про це говорять все більш серйозно, повідомляє «Дивогляд«.

Учені з NASA вирішили більш детально дослідити цю неживу планету та дізнатися більше про її умови. Зокрема, чи сприятливі вони для життя. Із такою заявою виступили на офіційному сайті NASA.

«Венера – найближча планетарна сусідка Землі. Дві нові місії програми «Діскавері» з вивчення нашого сусіда спрямовані на те, щоб зрозуміти, як Венера перетворилася на пекельний світ, маючи так багато характеристик, схожих на наші. Вона можливо була першою населеною планетою в Сонячній системі», – повідомили в NASA.

Лабораторія реактивного руху NASA розробляє концепції місій, щоб вижити при екстремальних температурах і атмосферному тиску планети.

Для цього фахівці планують створити спеціальну місію, в рамках якої й проводитиметься дослідження планети. 

Учені впевнені, що на поверхні Венери можна знайти чимало інформації, яка раніше не була відома людству. Вчені підозрюють, що нові дані дозволять нам дізнатися більше не лише про цю планету, але й про Землю та інші об'єкти, що знаходяться за межами нашої Сонячної системи.

«Лабораторія реактивного руху NASA розробляє концепції місій, щоб вижити при екстремальних температурах і атмосферному тиску планети», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Землі почалося шосте масове вимирання - біологи.

Telegram Channel