Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Щонайменше 19 людей загинули під час пожежі в караоке-барі

Жах...

Фото: УНН.

Щонайменше 19 людей загинули під час пожежі в караоке-барі

Трагедія сталася в Індонезії

У караоке-барі в індонезійській провінції Західне Папуа після бійки між бандами молодих людей влаштували підпал. Про це УНН пише з посиланням на Reuters.

За словами співробітника поліції, одну людину було смертельно поранено у бійці рано-вранці у вівторок, перш ніж місце було підпалено, і 18 людей опинилися в пастці всередині.

«Бійки серед молоді в містах - це нормально, але те, що вона призвела до такої кількості смертей, - це перший випадок», - заявив представник поліції Західного Папуа.

Одну людину було смертельно поранено у бійці рано-вранці у вівторок, перш ніж місце було підпалено, і 18 людей опинилися в пастці всередині.

Цей інцидент у розважальному закладі розслідується поліцією, там кажуть, що можливо кількість загиблих збільшиться. Правоохоронці мають встановити, що спричинило зіткнення банд і чи була пожежа влаштована або була випадковою.

Окремо Деді Прасетьо, представник національної поліції Індонезії, заявив, що бійка сталася між двома бандами, що суперничають, з сусіднього острова Малуку.

Читайте також: Дівчина робила селфі, поки тонула у крижаній річці (Відео моменту).

Telegram Channel