Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Не бійтеся інтернету»: Зеленський знову звернувся до українців (Відео)

Зеленський вкотре звернувся до українців.

Фото ukrinform.ua.

«Не бійтеся інтернету»: Зеленський знову звернувся до українців (Відео)

Президент України Володимир Зеленський закликав громадян мислити критично, логічно та позитивно, читаючи новини

Про це Президент України Володимир Зеленкий сказав у своєму відеозверненні до співвітчизників, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Не бійтеся інтернету. Нехай інтернет боїться нас. Чим можна його налякати? Здоровим, критичним, логічним і позитивним мисленням. І щоб за весь цей день ви не прочитали, не побачили і не почули, завершуйте його знаючи головне: у режимі 24 на 7, ми робимо і зробимо все аби вам було мирно, тепло, ситно і щоб всі ви були здорові», – сказав Зеленський.

Він зазначив, що люди щодня читають, чують та дивляться десятки, а то й сотні новин. Далеко не всі з них мають дійсно щиру мету, а деякі є просто чутками, деякі – відвертими фейками. «А деякі, без розуміння глобального контексту, можуть підштовхувати до невірних висновків, змушувати відчувати тривогу. Що читати? На що дійсно реагувати? Кому вірити? Вірте Україні», - наголосив глава держави.

За словами Зеленського, посольства країн Європейського Союзу та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні.

«Посольства країн ЄС та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні. А те, що деякі країни вивозять ЧАСТИНУ своїх дипломатів - ще зовсім не означає неминучу ескалацію і є тонкощами складної дипломатичної гри», - сказав Президент.

Він заявив, що влада з партнерами працює спільно і діє єдиною командою.

Зеленський запевнив, що ситуація на сході України – досить спокійна, і хоча є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли, у нас немає загиблих або поранених захисників. А ситуація з опалювальним сезоном є контрольованою, як і боротьба із коронавірусом.

Зеленський запевнив, що ситуація на сході України – досить спокійна, і хоча є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов 24 січня також запевнив, що наразі немає активного виїзду з території України співробітників іноземних дипломатичних установ.

За словами Зеленського, посольства країн Європейського Союзу та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні. «Посольства країн ЄС та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні. А те, що деякі країни вивозять ЧАСТИНУ своїх дипломатів - ще зовсім не означає неминучу ескалацію і є тонкощами складної дипломатичної гри», - сказав Президент. Він заявив, що влада з партнерами працює спільно і діє єдиною командою. Зеленський запевнив, що ситуація на сході України – досить спокійна, і хоча є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли, у нас немає загиблих або поранених захисників. А ситуація з опалювальним сезоном є контрольованою, як і боротьба із коронавірусом. Як повідомляв Укрінформ, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов 24 січня також запевнив, що наразі немає активного виїзду з території України співробітників іноземних дипломатичних установ.

 

Telegram Channel