Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Прапор України на аватарці у Facebook: українці запустили патріотичний флешмоб

«Знак одне одному, що ми всі відчуваємо історичний момент».

Фото Букви.

Прапор України на аватарці у Facebook: українці запустили патріотичний флешмоб

Користувачі соцмережі Facebook запустили патріотичний флешмоб. Українці та інші учасники встановлюють на свої аватарки синьо-жовті прапори як нагадування про те, що наша країна - єдина

Про це повідомляють #Букви.

Серед учасників флешмобу чимало відомих політиків, журналістів, блогерів тощо. Його ініціювали через загострення ситуації навколо України та Росії, протистояння Заходу і Кремля. Попри елементи гібридної війни, як хакерські атаки, масові мінування та напруженого інформаційного поля, — користувачі вважають, що такий флешмоб дійсно єднає Україну та її громадян.

Знову, як вісім років тому, те саме вражаюче, ні з чим не зрівнянне, до щему, до сліз зворушливе і потужне відчуття єднання своїх.

 

 Журналістка Мирослава Барчук додала, що її стрічка у соціальній мережі вся у прапорах. Телеведуча розповіла, що її «розриває від вдячності і захоплення», що вона знову бачить, як українська спільнота мобілізується.

«Знову, як вісім років тому, те саме вражаюче, ні з чим не зрівнянне, до щему, до сліз зворушливе і потужне відчуття єднання своїх. Знак одне одному, що ми всі відчуваємо історичний момент», — зазначила Мирослава Барчук.

Також до флешмобу долучилися голова  «Європейської Солідарності» Петро Порошенко, голова «Голосу» Кіра Рудик і засновниця фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Ще взяли у ньому участь заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький, нардеп Володимир Ар’єв, депутат від «ЄС» Олексій Гончаренко та інші. Серед «Слуг Народу» до акції долучилися голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

 

 У флешмобі ще взяли участь заступник Голови Управління в Управління зовнішніх церковних зв’язків УПЦ ПЦУ Євстратій Зоря, ведучий M1 Денис Жупник, співачка Світлана Тарабарова, виконавець гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець та багато інших діячів.

Читайте також: Петро Порошенко вимагає від влади негайно виділити гроші українській армії і припинити набивати власні кишені​.

Telegram Channel