Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Не дала...»: Бузувір убив та спалив знайому, яка відмовила йому в інтимі

Немає слів...

Фото ua.depositphotos.com

«Не дала...»: Бузувір убив та спалив знайому, яка відмовила йому в інтимі

Лиходія засудили до 12 років в'язниці

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області до 12 років в'язниці засудив чоловіка, який побив жінку через відмову в інтимі та підпалив її будинок.

Про це йдеться у вироку суду, інформує УНІАН.

Як зазначається, фігурант - уродженець села Пасічне Саратського району Одеської області, раніше неодноразово судимий за крадіжки.

Ввечері 3 січня 2018 року обвинувачений в одному з сіл зазначеного району проводив додому знайому, з якою вони разом були в гостях. Чоловік у стані алкогольного сп'яніння намагався схилити її до інтимної близькості, але та відмовилася.

Проводив додому знайому, з якою вони разом були в гостях. Чоловік у стані алкогольного сп'яніння намагався схилити її до інтимної близькості, але та відмовилася.

Через деякий час, того ж вечора, зловмисник проник до будинку постраждалої, розбивши скло на вхідних дверях. Він знову примушував жінку до статевого акту, а коли вона відмовилася, багато разів вдарив її по голові та обличчю табуретом з металевими ніжками. Жертва знепритомніла.

Крім того, як йдеться в документі, зловмисник побачив у будинку її літню матір. Застосувавши силу, заштовхав пенсіонерку на кухню і підпер холодильником вхідні двері, щоб та не могла вийти.

Потім, щоб приховати сліди злочину, підпалив штори біля дверей і диван у кімнаті, де була молодша жінка. Після цього фігурант втік додому.

Внаслідок підпалу вогонь охопив будинок, але пенсіонерка врятувалася, зумівши вибратися з житла через вікно.

У палаючому будинку виявили мертвою її доньку. Згідно з висновками експертизи, загибла отримала не менше 15 ударів по голові та обличчю, а також не менше 10 ударів по руках, які виставляла вперед для захисту. Однак, отримавши тяжкі травми, померла вона від отруєння продуктами горіння.

Суд визнав фігуранта винним за кількома статтями Кримінального кодексу України, зокрема, в умисному вбивстві та засудив до покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Читайте також: Серед українських горобців спостерігаються черги за салом.

Telegram Channel