Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У громаді на Волині ЦНАП отримає мобільні валізи

В Шацьку побували представники Програми EGAP

Фото: Шацька селищна рада - об'єднана територіальна громада.

У громаді на Волині ЦНАП отримає мобільні валізи

Ці засоби допоможуть адміністратору на виїзді проводити повноцінний прийом громадян

У Шацькій селищній раді, яка є учасницею Програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), побували з робочим візитом Оксана Киричук, регіональна координаторка програми у Волинській області, та залучений експерт. Про це інформують у Шацькій ОТГ.

Разом з Ольгою Сахарук, заступницею Шацького селищного голови, вони оглянули приміщення відділу «ЦНАП» Шацької селищної ради та поспілкувалися з начальницею Інною Будник. Фахівці пообіцяли установі інституційну допомогу в реалізації проєктів у межах програми, зокрема в придбанні мобільних валізок, які дозволять адміністратору на виїзді проводити повноцінний прийом громадян.

Фахівці пообіцяли установі інституційну допомогу в реалізації проєктів у межах програми, зокрема в придбанні мобільних валізок, які дозволять адміністратору на виїзді проводити повноцінний прийом громадян.

Також делегація побувала в Шацькому БДЮТ, в приміщенні якого заплановано створення Центру активності громадян як простору для комунікації між владою, бізнесом та громадою і місцем доступу до електронних сервісів.

Довідково. Програма EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, та реалізується фондами «Східна Європа» та «Innovabridge» у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій для вдосконалення якості врядування, покращення взаємодії влади та громадян,  сприяння соціальним інноваціям в Україні.

Реклама Google

Telegram Channel