Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
На кордоні з Польщею службовий пес винюхав у чоловіків наркотики (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Пресслужби 6 прикордонного Волинського загону.

На кордоні з Польщею службовий пес винюхав у чоловіків наркотики (Фото)

Чергові спроби незаконного переміщення через українсько-польський кордон наркотичних речовин припинили прикордонники Волинського загону

У пункті пропуску «Ягодин» правоохоронці затримали нашого краянина, який слідував за кордон автобусом сполученням «Хмельницький-Варшава».

Під час прикордонно-митного контролю оглядова група виявила у чоловіка заборонені речовини. Пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору та згорток, ймовірно з «гашишем», хмельниччанин поклав у кишеню куртки.

«Травичку» виявили прикордонники й у водія автомобіля «Citroën» - 41-річного жителя Ковеля, який їхав до Польщі через пункт пропуску «Устилуг».

«Травичку» виявили прикордонники й у водія автомобіля «Citroën» - 41-річного жителя Ковеля, який їхав до Польщі через пункт пропуску «Устилуг». Допоміг їм у цьому службовий собака.

Про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України прикордонники повідомили компетентні правоохоронні органи.

Знайдені речовини встановленим порядком правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Читайте також: Майже півкілограма психотропів та 76 «закладок»: волинянину повідомили про підозру за розповсюдження наркотиків (Фото).

 
 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Пресслужба 6 прикордонного Волинського загону
Telegram Channel