Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Щоб не доповіли, пальнув в операторшу», – солдат, який розстріляв своїх товаришів по службі, розповів хронологію своїх дій (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

«Щоб не доповіли, пальнув в операторшу», – солдат, який розстріляв своїх товаришів по службі, розповів хронологію своїх дій (Відео)

Коли хлопець покинув територію заводу, то спочатку шукав, де сховатися у житловому кварталі, а потім вийшов на трасу та зупинив автомобіль, який підкинув його до місця, де його згодом затримали правоохоронці

Відповідне відео з'явилося у Telegram-каналі «Київ.Оперативний», передає pravda.com.ua.

Я беру автомат, заряджаю перший магазин і стріляю по тих двох, які знаходяться в КЗ. 

«Я беру автомат, заряджаю перший магазин і стріляю по тих двох, які знаходяться в КЗ. Після чого я знав, що операторша зв’язується з частиною кожні 30 хвилин, щоб доповісти про обстановку, і я, щоб вона не доповіла, пальнув по ній. Після чого я зайшов у відкритий сейф і забрав усі заряджені ріжки, які зміг закинути у рюкзак», – розповів Артемій Рябчук.

За його словами, далі пішов на КПП і попросив, щоб його випустили з території заводу «Южмаш», де сталася трагедія, але жінка-вахтер його не випускала: «Я вистрілив їй в голову. Відкрив одні із дверей виходу і почав стріляти по дверному замку, сподіваючись вийти, але у мене нічого не вийшло. Я побродив по заводу. Знайшов місце, де зможу перестрибнути, перерізав дріт і перестрибнув через огорожу».

Він також заявив, що «пішов, куди очі дивляться» після того, як його висадили з авто. А зброю та набої, за словами Рябчука, він заховав у недобудові поруч.

Читайте також: З’явилося відео розстрілу у Дніпрі нацгвардійцем товаришів по службі (Відео 18+).

Реклама Google

Telegram Channel