Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Нововолинську діти в чотири рази більше почали хворіти на коронавірус

Фото з відкритих джерел

У Нововолинську діти в чотири рази більше почали хворіти на коронавірус

Щоденно спостерігається збільшення кількості звернень до медиків

У порівнянні з минулим тижнем у Нововолинській територіальній громаді спостерігається ріст захворюваності на COVID-19 майже у чотири рази. Зокрема, збільшилася кількість нових випадків серед школярів, медиків та працівників навчальних закладів міста. Також мешканці частіше почали звертатися до сімейних лікарів з симптомами ГРВІ.

Як повідомила завідувачка Нововолинського відділення Володимир-Волинського районного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Наталія Мариніна, усього з початку епідсезону захворіло понад 6 700 осіб. З них – майже 500 випадків   серед дітей.

 Як повідомила завідувачка Нововолинського відділення Володимир-Волинського районного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Наталія Мариніна, усього з початку епідсезону захворіло понад 6 700 осіб. З них серед дітей – майже 500 випадків, серед медиків – понад 300.  І щоденно спостерігається збільшення кількості звернень.

Так, за останню добу отримали 33 повідомлень від жителів громади, а з початку спостереження – понад 12 тисяч. Сьогодні активно хворіють 169 жителів громади – 14 дітей віком до 17 років, майже 50 людей, які працюють на місцевих підприємствах. Найбільш вразливою категорією населення залишаються пенсіонери – 40 осіб. 

Читати такожЯк хворіють на ковід вакциновані

Джерело: Роксолана Вишневич
Telegram Channel