Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку жінка випала з 9 поверху: подробиці трагедії

Трагедія сталася в обід 27 січня.

Фото ІА Волинські новини.

У Луцьку жінка випала з 9 поверху: подробиці трагедії

У Луцьку на вулиці Сагайдачного в дев’ятого поверху випала жінка. Інцидент стався близько 12 години 27 січня

Жінка мала розлад психіки та лікувалась. Останнім часом в неї були суїцидальні настрої, пише ІА Волинські новини з посиланням на ТРК «Аверс».

Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, постраждалу з важкими травмами доставили в лікарню. У поліції згодом повідомили, що постраждала померла в лікарні. На місці події наразі працює слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські з’ясовують усі обставини трагедії.

Відомо, що жінці було близько 50 років. Тривалий час вона лікувала порушення психіки, а нещодавно трапилось загострення хвороби.

В момент трагедії в квартирі перебував і її син, який нещодавно повернувся з армії. 

В момент трагедії в квартирі перебував і її син, який нещодавно повернувся з армії. В той час він пилососив в квартирі і помітив відсутність матері в квартирі не відразу.

Нагадаємо, інцидент трапився у Луцьку на вулиці Сагайдачного близько 12 години. Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, постраждалу з важкими травмами доставили в лікарню. У поліції згодом повідомили, що постраждала померла в лікарні.

Читайте також: Серед волинських ув'язнених організували конкурс снігових фігур (Фото)

Реклама Google

Telegram Channel