Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Літня мама виносила дитину... для своєї доньки (Фото)

Подарувала дочці щастя.

Фото: news.yahoo.com.

Літня мама виносила дитину... для своєї доньки (Фото)

Адже дівчина, на жаль, не могла завагітніти

В Австралії літня жінка на ім'я Марі Арнольд стала сурогатною матір'ю для своєї дорослої доньки. Про це повідомляє «Дивогляд« із посиланням на Yahoo lifestyle.

Молода 28-річна Меган Уайт страждає від синдрому MRKH. У дівчини з народження немає матки, а отже завагітніти та народити дитину вона ніколи не зможе, хоча дуже мріє про справжню сім'ю. Меган та її чоловік зверталися до жінки з Канади, яка погодилася стати їхньою сурогатною матір'ю. Однак, дитина померла на середньому терміні вагітності. 

Матір Меган була дуже схвильована цим і вирішила допомогти доньці. Марі запропонувала подружжю самостійно виносити для них дитину, після того як пройшла повне обстеження. Лікарі були впевнені, що 52-річна Марі цілком може стати сурогатною матір'ю і не бачили перешкод для цього. 

Коли ми вперше побачили Вінстона, то закохались з першого погляду. Він наповнив наші серця любов'ю.

«Для мене це такий особливий досвід, і я в захваті від того, що можу допомогти своїй доньці», – зізнається жінка.

Жінка народила хлопчика, якого назвали Вінстоном.

«Кесарів розтин був запланований за кілька місяців наперед, і пологи пройшли цілком за планом. Ми приїхали в лікарню о 7 ранку і взяли сина на руки о 9 ранку, це було ідеально. Коли ми вперше побачили Вінстона, то закохались з першого погляду. Він наповнив наші серця любов'ю», – ділиться молода матір.

 

 Сама ж Марі Арнольд неймовірно щаслива, що допомогла своїй доньці створити повноцінну щасливу родину.

«Мої перші обійми були надзвичайно особливими, і я ніколи їх не забуду. Маленький Вінстон – це все, про що ми мріяли. Він створив нашу сім'ю. Просто чудово бачити, що Меган і Клайд такі щасливі», – розповідає Марі.

Читайте також: Жінка народила... десятірню - 5 пар близнюків одночасно.

Реклама Google

Telegram Channel