Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Мережу замінили, а яму – не залатали: у Луцьку скаржаться на комунальників (Відео)

Оце так!

Фото 12kanal.com.

Мережу замінили, а яму – не залатали: у Луцьку скаржаться на комунальників (Відео)

Лучани з будинків на Конякіна – Карбишева нарікають на яму, яку у них у дворі два тижні тому вирили комунальники. Копали, щоб замінити тепломережі

Після робіт яму засипали, але асфальту на тому місці – так і нема. На чиновницькій мові це зветься «не відновили благоустрій».

Про це пише 12 канал.

Були там витоки на початку опалювального сезону, а також у грудні.

Комунальники рятували людей від морозу. Тепло до їхніх будинків, як відомо, подається від котельні по підземних комунікаціях. І коли ті зношуються, єдиний варіант до них дістатися – рити яму. Роботи закінчуються – яму засипають.

«Були там витоки на початку опалювального сезону, а також у грудні. Ми там працювали, виконували замінні роботи. Різали асфальт на проїжджій частині, ліквідовували витік. І дійсно деякий час там не було відновлено благоустрій», – каже речник ДКП «Луцьктепло» Антон Безносиков.

Нині, додає, працівники зробили на ділянці підсипку щебенем та піском, аби люди могли безпечно пересуватись. Обіцяють найближчим часом поставити там попереджувальні знаки. А сама яма в такому стані лишиться до весни, коли будуть сприятливі погодні умови, аби відновити асфальтне покриття.

Читайте також: У Луцьку розірвався обігрівач: 17-річний хлопець у лікарні.

 

Telegram Channel