Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному чоловік убив рідного брата (Фото 18+)

Чоловіки конфліктували, через те, що молодший ніде не працював та жив за рахунок старшого.

Фото: Поліція Рівненської області.

У Рівному чоловік убив рідного брата (Фото 18+)

Поліцейські затримали підозрюваного в умисному вбивстві

Вчора, 28 січня, 15 хвилин після опівночі до поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої», що у будинку по вулиці Федьковича вони констатували смерть 44-річного рівнянина із тілесними ушкодженнями.

 

 Слідчо-оперативна група на місці події виявила господаря без ознак життя, на тілі якого було орієнтовно шість ножових поранень.

Із місця події криміналісти вилучили ніж зі слідами крові.

Оперативники карного розшуку Рівненського РУП встановили причетність до скоєного злочину рідного брата загиблого, який разом із ним мешкав. Обоє часто конфліктували через те, що молодший ніде не працював та жив за рахунок старшого. 

 

Так сталося і того вечора. Як розповів поліцейським 39-річний житель Рівного, вони випили дві пляшки горілки, а потім старший брат знову почав йому дорікати, що він ніде не працює й користується його грішми. 

Із місця події криміналісти вилучили ніж зі слідами крові.

 

39-річному рівнянину слідчі повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 КК України. У скоєному підозрюваний не зізнається та запевняє, що не вбивав.

Наразі за рішенням суду 39-річний житель обласного центру найближчі 60 діб перебуватиме під вартою. За скоєне йому загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області 
Telegram Channel