Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Батько лишив помирати: розслідують смерть 10-річного хлопчика через падіння з велосипеда

Триває слідство.

Фото прокуратури Донецької області.

Батько лишив помирати: розслідують смерть 10-річного хлопчика через падіння з велосипеда

Попри скарги сина на погане самопочуття та біль, чоловік за медичною допомогою для нього так і не звернувся

На Донеччині правоохоронці повідомили про підозру батьку, з вини якого помер його 10-річний син. Хлопчик упав з велосипеда і тяжко травмувався, однак чоловік залишив дитину вдома і не звернувся до медиків.

Про це розповіли у Відділі інформаційної політики Донецької обласної прокуратури.

Через необачність батька хлопчик отримав тупу закриту травму грудної клітини з розривом вени правої нирки.

Читайте також: У водія, який загинув у ДТП у Луцьку, залишився трьохмісячний син: родина просить допомоги (Фото).

Трагедія сталася ще у 2019 році. Як встановило досудове розслідування, 22 грудня житель села Торське Лиманської об'єднаної територіальної громади дозволив 10-річному синові кататись на технічно несправному велосипеді, з якого той впав.

«Через необачність батька хлопчик отримав тупу закриту травму грудної клітини з розривом вени правої нирки. Проте, попри скарги дитини на погане самопочуття та біль, чоловік за медичною допомогою для сина не звернувся, чим створив реальну загрозу його життю та здоров'ю», - зазначили у прокуратурі.

Лікарів викликала лише мати хлопчика, коли 30 грудня приїхала по нього до свого колишнього чоловіка. Однак урятувати дитину вже не вдалось - того ж дня вона померла в реанімаційному відділенні міської лікарні.

Чоловіку повідомили про підозру у злісному невиконанні встановлених законом обов’язків з догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки - ст. 166 КК України.

Реклама Google

 

 

 

 

Telegram Channel