Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Бенфіка» українця Яремчука прикро поступилася «Спортінгу» у фіналі Кубка ліги

Отакої!

Фото REUTERS.

«Бенфіка» українця Яремчука прикро поступилася «Спортінгу» у фіналі Кубка ліги

Роман міг виграти свій перший трофей із португальським клубом...

У суботу, 29 січня, в рамках фіналу Кубка португальської ліги «Бенфіка» нападника збірної України Романа Яремчука грала проти «Спортінга». Лісабонське дербі завершилося тріумфом «левів», повідомляє УНІАН.

Рахунок у поєдинку відкрили футболісти «Бенфіки», на 23 хвилині відзначився Евертон. Однак утримати свою перевагу «орли» не змогли. У другій половині матчу «Спортінг» забив два голи силами Інасьо і Сарабії і цього вистачило, щоб виграти в підсумку поєдинок і трофей.

Рахунок у поєдинку відкрили футболісти «Бенфіки», на 23 хвилині відзначився Евертон. Однак утримати свою перевагу «орли» не змогли.

Кубок португальської ліги. Фінал:

«Бенфіка» - «Спортінг» - 1:2

Голи: Евертон, 23 - Інасьо, 50, Сарабія, 78.

«Бенфіка»: Влаходімос, Лацаро, Морато (Піцці, 83), Вертонген, Грімальдо, Вайгль, Жоау Маріу, Мейте (Араужо, 83), Гонсалвеш (Діас, 73), Евертон (Таарабт, 83), Яремчук (Рамос, 61).

«Спортинг»: Адан, Нету (Порро, 66), Инасьо, Феддаль, Матеус, Эсгайо, Паулінья, Луїс (Угарте, 85), Педру, Сарабіа (Сантос, 88), Пауліна (Томас, 88).

Український форвард вийшов в основному складі і провів на полі 60 хвилин. Яремчук результативними діями не відзначився і втратив можливість завоювати перший трофей з португальським клубом.

Раніше «Бенфіка» вилетіла з Кубка Португалії, а в чемпіонаті відстає від лідера на 9 пунктів.

У нинішньому сезоні Роман Яремчук зіграв у складі «Бенфіки» 28 матчів у всіх турнірах і записав собі в актив 7 голів і 5 результативних передач.

Реклама Google

Читайте також: «Квартал 95» потрапив у мовний скандал: у серіалі «Дикі» знайшли пропаганду «русского міра».

Telegram Channel