Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Я сказала, що я буду хоронити»: зізнання банди чорних рієлторів-вбивць вразили суд (Відео)

Правоохоронці вийшли на всіх десятьох фігурантів звірств.

Фото kyiinfo.com.ua.

«Я сказала, що я буду хоронити»: зізнання банди чорних рієлторів-вбивць вразили суд (Відео)

На Харківщині майже два роки діяла банда чорних рієлторів. Вони катували своїх жертв, брали в полон, труїли та навіть убивали

Правоохоронці вийшли на всіх десятьох фігурантів звірств. Когось вони споювали, забирали документи на право власності, когось незаконно позбавляли волі до того моменту, доки бранці не підписували документи на відчуження майна. Деяких потерпілих, побоюючись викриття, душогуби позбавляли життя, передає nnovosti.info.

За версією слідства, організували злочинну групу 36-річний Артем Заєць та 47-річна Оксана Карпекіна. За час незаконної діяльності вони встигли обібрати майже 50 жертв і продати квартир на понад 8 мільйонів гривень.

Станіслав Грачов зізнався, що задушив жінку, яку закопали просто на городі.

Замурзаних і ледь живих бранців на старих матрацах, наче безпритульних собак, знайшли у будинку Артема Зайця. При цьому він стверджує, що просто прихистив людей. Мовляв, житло у них є, але взимку в оселях холодно. Тож чоловік широкої душі їх таким чином зігрівав.

Опубліковані телефонні розмови, як зловмисники труїли і ховали своїх жертв. Вони ж розмірковують, чи варто краще приховати могилу своєї жертви.

Єдиний з банди, хто не заперечує свою причетність, це Станіслав Грачов. Він зізнався, що задушив жінку, яку закопали просто на городі.

Читайте також: Хлопці пограбували та зґвалтували жінку – у одного з них ВІЛ: суд виніс вирок.

Telegram Channel