Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
30 людей розшукують на Волині одногрупницю (Фото)

Пані Наталю хочуть бачити і чути одногрупники з Сумщини.

Волинь-нова

30 людей розшукують на Волині одногрупницю (Фото)

До редакції «Волині» надійшов лист із Сумщини із проханням допомогти розшукати одногрупницю

Із Гриценко Наталією Константинівною 1953 року народження намагаються зв'язатися за посередництвом нашого видання випускники групи технологів Роменського індустріального технікуму Сумської області 1968-1972 років.

Про це нам написала Лідія Пеккер з міста Ромни. 

Із листа відомо, що після закінчення технікуму, як молодший спеціаліст, пані Наталія отримала направлення на один із керамічних (будівельних) заводів, які працювали на той час в обласному центрі Волині.  Вона мала б проживати в Луцьку з серпня 1972 року. 

«Питань багато, відповіді немає. Тому і звертаємося до вас. Ви все можете, допоможіть знайти Наташу, її точну адресу, номер телефону. Надіємося на вашу підримку і допомогу. Дякуємо і чекаємо дзвінка»

Під час навчання в технікумі вона разом з мамою жила в місті Ромни Сумської області на вулиці Чапаєва, 25. На початку 2000 років маму – Євгенію Грищенко забрала до себе в Луцьк. Відомо, що ця жінка уже померла. Більше нічого про Наталію одногрупники не знають. 

«Сподіваємося, що вона і тепер проживає у вашому місті. Тільки ось прізвище, якщо вона вийшла заміж, може бути інше. Якби вона була на Сумщині, то б шукали її через РАЦ, паспортний стіл, ЖЕК, пенсійний фонд, заводи. Питань багато, відповіді немає. Тому і звертаємося до вас. Ви все можете, допоможіть знайти Наташу, її точну адресу, номер телефону. Надіємося на вашу підримку і допомогу. Дякуємо і чекаємо дзвінка», – йдеться в посланні. 

Для зворотнього зв’язку пані Лідія залишила номер телефону. Можливо, хтось з краян упізнає Наталію, яку дуже хочуть чути і бачити її одногрупники, і домопоже налагодити старим друзям контакт. Якщо такі знайдуться, просять дзвонити на номер: 097-617-47-50. 

Зустріч планують в останню неділю червня 2022 року. Розшукали уже всіх інших 30 одногрупників, які мешкають в різних країнах колишнього СРСР. Зосталося знайти лише волинянку – Наталію Гриценко.

Читайте також: Москвичка, яка виступатиме за Україну на Олімпіаді, відмовила в інтерв’ю російським ЗМ

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel