Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У шахтарське місто приїжджали представники міжнародної організації

Нововолинськ чекає інвесторів!

Фото: Facebook.

У шахтарське місто приїжджали представники міжнародної організації

Відбулася робоча зустріч міського голови Бориса Карпуса з представниками міжнародної організації «Ротарі-Франція» Ксав’є Пако та ГО «Ротарі-Київ-Бальзак» Володимиром Пилипенком, які вже не вперше прибули в Нововолинськ з візитом.

   Міський голова насамперед подякував гостям за медичне обладнання, яке передали Нововолинській ЦМЛ під час попереднього приїзду. Його вже встигли випробувати - воно сприяє роботі хірургів і кращому лікуванню пацієнтів. Про розвиток медичної галузі у Нововолинській громаді говорили й на цей раз. Зокрема, розглядають можливість навчання лікарів у країнах Європи, а також отримання нового обладнання для НЦМЛ.

   Розвиток бібліотек, поповнення їх фондів новою літературою, створення паркових зон у місті – ці проекти теж планують реалізувати за підтримки міжнародної організації «Ротарі».

У рамках активізації її роботи вони мають намір збудувати цех для виробництва візків для людей з інвалідністю. Потенційні інвестори оглянули індустріальний парк і побували на підприємстві «ДЕНК ТПР».

  Та чи не найважливіше, що зацікавило французьких гостей у Нововолинську, так це відновлення статусу території пріоритетного розвитку із спеціальним режимом інвестиційної діяльності. У рамках активізації її роботи вони мають намір збудувати цех для виробництва візків для людей з інвалідністю. Потенційні інвестори оглянули індустріальний парк і побували на підприємстві «ДЕНК ТПР».

   Голова Нововолинської територіальної громади Борис Карпус не без задоволення зазначив, що влада вітає новий бізнес у Нововолинську й готова всіляко сприяти.

Роксолана Вишневич

Читайте також: Чи стане індустріальний парк альтернативою території пріоритетного розвитку?

Реклама Google

Telegram Channel