Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Студентка, яку зґвалтував іноземець, розповіла свою версію подій (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото kyiv.media.

Студентка, яку зґвалтував іноземець, розповіла свою версію подій (Фото)

За словами дівчини, вона хотіла допомогти подрузі, яка після сварки поїхала на квартиру до іноземця, але сама стала жертвою насильства

Своєю версією потерпіла дівчина на ім’я Олександра поділилася в Instagram, передає kyiv.media.

Як написала дівчина, одного вечора вони сиділи з подругою у гуртожитку, де трохи випили. Після цього подруга постраждалої запропонувала сходити до клубу на території університету, від чого Олександра не відмовилася.

Вже там вони почали спілкуватися із двома іноземцями. Між дівчатами стався невеликий конфлікт через те, що Олександра не хотіла сидіти та спілкуватися з незнайомцями. Ближче до 09:00 дівчина поїхала на квартиру до ґвалтівника, залишивши Олександру одну з його другом, якого поліція не знайшла і не допитала.

Майже 3 години вихідець із Камеруну знущався над 21-річною дівчиною.

Друг камерунця привіз Олександру до квартири ґвалтівника, де й була її подруга. Вона не взяла з собою нікого та їхала туди з метою допомогти дівчині та забрати її додому.

На квартирі вони пили алкоголь і за словами обвинуваченого, він захотів інтиму. Але дівчата йому відмовили, тоді він вирішив згвалтувати одну з гостей. Олександра пише, що чоловік вибрав своєю жертвою саме її.

Він ґвалтував її кілька годин, дівчині було так погано, що вона час від часу втрачала свідомість. Крім цього, ґвалтівник бив її і душив. Дівчина пише, що була незайманою.

Постраждала підозрює, що іноземці щось посипали в алкоголь та, можливо, детально продумали свої дії.

В дописі незрозуміло, які були дії подруги потерпілої в момент злочину. На момент публікації профіль medyasasha став неактивним.

Нагадаємо, у Софіївській Борщагівці під Києвом 26-річний іноземець зґвалтував 21-річну студентку.

Майже 3 години вихідець із Камеруну знущався над 21-річною дівчиною.

Наразі камерунець, який перебував у нашій країні нелегально, затриманий. За зґвалтування йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: Хлопці пограбували та зґвалтували жінку – у одного з них ВІЛ: суд виніс вирок.

Реклама Google

 
 

 

 

 

Telegram Channel