Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Інтимом торгували просто в готелі

Геть сором втратили!

Фото Національної поліції.

Інтимом торгували просто в готелі

В Одесі викрили черговий бордель

В Одесі 40-річна жінка в готелі організувала бордель, за годину інтиму клієнти сплачували до 2 тис. грн.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інформує УНІАН.

Зазначається, що 40-річна жителька Одеського району працювала адміністратором в місці розпусти, розташованому в орендованому приміщенні готелю на вулиці Середньофонтанській (Одеса). До «роботи» вона залучала жінок, які потрапили в складне матеріальне становище.

40-річна жителька Одеського району працювала адміністратором в місці розпусти, розташованому в орендованому приміщенні готелю на вулиці Середньофонтанській (Одеса).

Жінок для заняття проституцією та клієнтів вона знаходила за оголошеннями в Інтернеті. Година інтимних послуг коштувала від 1,2 тис. до 2 тис. грн, з яких 50% жінки віддавали сутенерші.

Викрили незаконний бізнес працівники Управління міграційної поліції Одеського регіону та Управління карного розшуку області. Під час обшуків з борделю та квартири, в якій підозрювана тимчасово проживала, вилучили телефони, ноутбуки, банківські картки, гроші, флеш-накопичувачі та інші речові докази.

Фігурантці оголошено підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або залучення особи до заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Їй загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу.

Читайте також: Займався сексом з клієнтками та знімав відео: через поширення порно затримали масажиста.

Telegram Channel