Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Речниця Білого дому порівняла Росію з лисицею в курнику 

Джен Псакі: коли лисиця кричить з даху курника про те, що вона боїться курей, а це, по суті, те, що вони роблять, цей страх не подається як декларація факту.

Фото glavcom.ua.

Речниця Білого дому порівняла Росію з лисицею в курнику 

«Ми знаємо, хто в цьому випадку лисиця»

Прессекретарка Білого дому Джен Псакі повторила порівняння, яке щодо Кремля раніше використав глава Держдепу Ентоні Блінкен, порівнявши Росію з «лисицею в курнику».

Таким чином, Псакі прокоментувала заяви Кремля щодо того, що розширення НАТО на схід загрожує безпеці РФ.

«Коли лисиця кричить з даху курника про те, що вона боїться курей, а це, по суті, те, що вони роблять, цей страх не подається як декларація факту. І коли ви бачите, що президент Путін кричить про побоювання України та українців, це не слід інтерпретувати як декларацію факту. Ми знаємо, хто в цьому випадку лисиця», – заявила Псакі.

Президент США Джо Байден готовий до більш активної участі у врегулюванні ситуації навколо України. Зокрема, якщо виникне така необхідність.

Вона також запевнила, що президент США Джо Байден готовий до більш активної участі у врегулюванні ситуації навколо України. Зокрема, якщо виникне така необхідність.

До слова, прем'єр Британії Борис Джонсон повідомив, що санкції проти РФ будуть запроваджені, щойно російська армія вторгенться в Україну. 

Читайте також: Скандал із «безцінним кадром» Зеленського Трухіним: «Європейська Солідарність» вимагає саморозпуску парламенту

Реклама Google

Telegram Channel