Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Петро Порошенко: йдеться не про Трухіна, а про повну деградацію влади Зеленського

«Ми вимагаємо негайно скликати  позачергове засідання Верховної Ради, де мають звітувати очільники правоохоронних органів… Так само маємо право почути і Зеленського, персонального ангела-охоронця Трухіна».

Фото Європейська солідарність.

Петро Порошенко: йдеться не про Трухіна, а про повну деградацію влади Зеленського

Володимир Зеленський системно покриває злочини свого оточення, тому він несе особисту відповідальність і за вчинки Олександра Трухіна, і за бездіяльність правоохоронної системи

Про це пише у Facebook п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. 

«З тих пір, як Володимир Зеленський привів у Верховну Раду армію своїх «слуг», Україна постійно переживає «день бабака». Сьогодні ж друге лютого. Корупція, хабарі, п’янь за кермом, яка є потенційними вбивцями – «слугам» все сходить з рук. І тільки суспільна увага та журналістські розслідування витягують на світ Божий їхні численні злочини і не  дають ховати зелені кінці в каламутну воду», – констатує Порошенко.  

Порошенко констатує: розслідування злочину за участі тіньового касира Зеленського депутата Трухіна демонструє повну деградацію влади.

«Йдеться не про Трухіна. І не про ДТП. Це взагалі про Зеленського. Він несе відповідальність за кожного «Слугу», бо всі ці зашкварені ноунейми потрапили до списку з його волі і тільки. В 2019-му «Слуги» любили називати це модними слівцями типу «соціальний ліфт». Насправді ж Зеленський просто запустив каналізацію у реверсному режимі – і цим ліфтом все воно поперело нагору. А зараз він системно покриває злочини своєї команди, бо сам є співучасником», – зауважує лідер партії. 

Порошенко констатує: розслідування злочину за участі тіньового касира Зеленського депутата Трухіна демонструє повну деградацію влади. «Як і те, що і ДБР, і МВС, і Офіс Генерального прокурора обслуговують виключно інтереси Офісу Зеленського.  І що тільки його персональна участь могла протягом майже півроку забезпечувати таку глибоку координацію силових структур у «кришуванні» Трухіна», – наголошує Петро Порошенко. 

«Ми вимагаємо негайно скликати  позачергове засідання Верховної Ради, де мають звітувати очільники правоохоронних органів… Так само маємо право почути і Зеленського, персонального ангела-охоронця Трухіна», – пише п’ятий Президент.  

«Вважаю, що НАБУ має звернути увагу і на інформацію про сумку із 150 тисячами, які Трухін віз із Полтави до Києва. Та долучити цей епізод до розслідування численних заяв про «зарплати у конвертах» для «слуг» і про відкати на «Великому крадівництві», – зазначає Петро Порошенко. 

Читайте також: «Європейська Солідарність» звернулась за підписними листами для позачергового засідання по Трухіну – Герасимов​.

«Наголошую: повну відповідальність за дії Олександра Трухіна несе Зеленський, який привів його в парламент. Відповідальність за бездіяльність міністра Монастирського несе Зеленський, який його туди рекомендував. Відповідальність за бездіяльність ДБР несе Зеленський, який призначив керівника Бюро, благословивши шахрайський конкурс», – резюмує лідер партії. 

Реклама Google

Telegram Channel