Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Суд звільнив від покарання 21-річного волинянина, який викрав «Жигулі» (Фото)

Юнак визнав свою вину.

Фото Inform.zp.uа.

Суд звільнив від покарання 21-річного волинянина, який викрав «Жигулі» (Фото)

Іваничівський райсуд призначив рік умовно хлопцеві, який вкрав автомобіль ВАЗ–21063 і потрапив на ньому в ДТП

У момент аварії водій був у стані сп'яніння і в якийсь момент не впорався з керуванням. З власником автомобіля він підписав угоду про примирення, згідно з якою зобов'язався відшкодувати заподіяну шкоду, передає zaxid.net.

Поліція зазначала, що в момент аварії юнак перебував у стані сп'яніння.

Як йдеться у вироку Іваничівського райсуду від 31 січня, інцидент стався 10 жовтня 2021 року близько 01:00. На території колишньої ферми в селі Заболотці Володимир-Волинського району 21-річний юнак викрав автомобіль ВАЗ–21063. На вулиці Молодіжній він не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. Автомобіль, вартість якого становить 13,4 тис. грн, отримав механічні ушкодження на 5,8 тис. грн.

Поліція зазначала, що в момент аварії юнак перебував у стані сп'яніння.

Обвинувачений та власник викраденого автомобіль підписали угоду про примирення, у якій юнак визнав себе винним. Він не лише розкаявся у вчиненому, а й зобов'язався відшкодувати заподіяну шкоду.

Суддя Марта Федечко затвердила цю угоду та визнала юнака винним у порушенні ч.1 ст.289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). Йому призначили рік умовно. Також він повинен оплатити 1 тис. грн процесуальних витрат. Вирок можна оскаржити в апеляційному суді протягом 30 днів.

Читайте також: Ексчиновника з Волині виправдали у справі про 1000 доларів хабаря.

 

 

Telegram Channel