Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Бійці ДСНС врятували чоловіка, який провалився під кригу за 300 метрів від берега (Фото)

Отакої!

Фото ДСНС України.

Бійці ДСНС врятували чоловіка, який провалився під кригу за 300 метрів від берега (Фото)

Він пробув у воді приблизно 40 хвилин та мав ознаки переохолодження...

Сьогодні, 3 лютого, о 9:06 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у с. Мішково-Погорілове, що на Миколаївщині, на річці Інгул під лід провалився чоловік, інформує ДСНС України.

На виклик прибули чергові відділення 16 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. На місці з'ясувалось, що людина знаходиться в 300 метрах від берега та намагається вибратись самостійно, але їй не вдається. У спецкостюмах, рятувальники дістались до постраждалого, витягли з води у надувний човен та доставили на берег.

На місці з'ясувалось, що людина знаходиться в 300 метрах від берега та намагається вибратись самостійно, але їй не вдається. У спецкостюмах, рятувальники дістались до постраждалого, витягли з води у надувний човен та доставили на берег.

Виявилося, що чоловік пробув у воді приблизно 40 хвилин та мав ознаки переохолодження. Рятувальники надали йому першу допомогу, бо він порізав руки об лід, та зігріли в кунгу. Медики, які прибули на місце, ушпиталили чоловіка.

 
 

Реклама Google

Читайте також: У Києві клацнули синичок, які грають на скрипці (Фото).

Telegram Channel