Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Монастирський визнав, що Трухін таки телефонував йому з місця скандальної ДТП

Що коїться!

Фото УНІАН.

Монастирський визнав, що Трухін таки телефонував йому з місця скандальної ДТП

Проте пізніше інформаційні агенції почали поширювати інформацію якраз протилежного змісту...

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підтвердив, що депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін телефонував йому після ДТП.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу під час проведення тактико-спеціальних навчань підрозділів МВС на Київщині.

«Щодо того, чи телефонував він мені з місця події? Так», - сказав міністр.

Він наголосив, що негативно ставиться до подібних дзвінків, і його оточення про це чудово знає.

«Я вважаю, що будь-яка особа, у тому числі нардеп, про якого ви говорите, має нести відповідальність за все те, що він вчинив», - додав Монастирський.

«Я вважаю, що будь-яка особа, у тому числі нардеп, про якого ви говорите, має нести відповідальність за все те, що він вчинив», - додав Монастирський.

Як відомо, у Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про звільнення Дениса Монастирського з посади міністра внутрішніх справ України (№7009). Звільнити Монастирського пропонується через його «незадовільну діяльність на посаді міністра та невідповідність займаній посаді».

«Останньою надзвичайною подією стало опублікування відео поліцейських з місця ДТП за участю нардепа «Слуги народу» Олександра Трухіна, із якого видно, що покривання цього злочину здійснював міністр внутрішніх справ України Монастирський», - йдеться у тексті документу.

ДТП за участю Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на автодорозі з Полтави до Києва.

Внаслідок аварії постраждали шестеро людей. За даними ЗМІ, Трухін, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спровокував ДТП. Однак згодом багато медіа підкоригували повідомлення про цю аварію.

За даними ЗМІ, Трухін, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спровокував ДТП. Однак згодом багато медіа підкоригували повідомлення про цю аварію.

У протоколах поліції, зроблених з місця ДТП, зазначено, що за кермом автомобіля Трухіна була інша людина.

Сам Трухін стверджував, що в день аварії не був п'яним. Також він зазначав, що не звертався до ЗМІ з проханням видалити інформацію про ДТП.

Видання «Українська правда» 1 лютого 2022 року оприлюднило відео з камер патрульних поліцейських, які працювали на місці ДТП за участю Трухіна. Патрульний розповів, що того дня депутат мав ознаки алкогольного сп'яніння.

На відео Трухін просить інспектора дозволити йому «тихенько піти», обіцяючи потім «віддячити».

На відео Трухін просить інспектора дозволити йому «тихенько піти», обіцяючи потім «віддячити». Також він заперечує, що перебував за кермом автомобіля, який потрапив в аварію.

2 лютого Офіс генпрокурора відкрив кримінальне провадження за фактом пропозиції Трухіним хабаря правоохоронцям (ч. 1 ст. 369 КК України).

Досудове розслідування генпрокурор Ірина Венедіктова доручила здійснювати детективам Національного антикорупційного бюро.

Проте пізніше інформаційні агенції, зокрема УНІАН, почали поширювати інформацію якраз протилежного змісту. Мовляв, Монастирський наполягає, що ніхто йому після ДТП не телефонував... 

Реклама Google

Читайте також: Важить менше, ніж при народженні: мати поїла дитину самогоном (Відео).

Telegram Channel