Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Покінчимо з Росією!»: американська молодь запустила тренд про Україну у TikTok

Оце так!

Скріншот з відео.

«Покінчимо з Росією!»: американська молодь запустила тренд про Україну у TikTok

Користувачі активно публікують нові відео у гілці тренду

Американська молодь у TikTok запустила тренд, у якому користувачі висловлюються про нову війну Росії проти України. При цьому багатьох українців ставлення однолітків з-за океану здивувало й збентежило, передає УНІАН.

Наразі тренд з треком Hard N Da Paint - Waka Flocka Flame налічує тисячі роликів. У відео молоді американці переважно заявляють: дайте мені банку згущеного молока і наплічник – і я поборю Росію.

Дайте мені п’ять пляшок водки… , кишеньковий ніж і одну цигарку.. і я покінчу з цією Росією сьогодні ж.

«Дай мені молока, пачку чіпсів з манго, коробку булочок, диявольський плейліст… чотири «Рево», і я отримаю Росію до обіду», – ділиться користувач ricko_mode2.

«Дайте мені п’ять пляшок водки… , кишеньковий ніж і одну цигарку.. і я покінчу з цією Росією сьогодні ж», – обіцяє інша користувачка зі США maditheestallion69.  

Інші користувачі пропонують їх висадити на територію України, і вони, мовляв, за лічені години приєднають її до США.

Своєю чергою, російських підлітків такий тренд образив і вони відгукнулися.

«Тільки ми можемо писати про *** в Росії, … а не ці тупі підлітки з холодною кавою в руках», – заявляє користувачка raniliyy1, додавши, що у неї «горить з цього тренду».

Читайте також: Відома українка з жахом згадала дитинство і розкритикувала Україну (Фото).

Росіянка під ніком velorck опублікувала зустрічне відео: «Закиньте мене в Америку з двогодинним запасом Макдональдса, горілки і підручником географії… Ми додамо Росії 50 нових регіонів … Путін президент світу».

Своєю чергою, ролики у гілці тренду почала активно публікувати українська молодь. Українці поставилися до «легкого завоювання» скептично.

Користувачка lilysomak відповіла, що таким підліткам треба «просто дати закарпатського вина»: «Ці мамині царапинки вірять, що вони сильніші за людей, які живуть у гуртожитках. Серйозно? Ми в дитинстві дивилися, як бабуся котів топить. Змусити їх ходити в туалет на подвір’я, проїхатися полтавською маршруткою, дати їм закарпатського вина – і все: закінчиться їхня Америка».

До «шановних хоробриків» звернулася українка під нікнеймом mariannamatsola: «Ви хочете сказати, що сильніші за людину, яка у 12 років у Закарпатті вела бізнес з квартирантами і кожен ранок їздила до потягу роздавати візитівки свого хостелу по вагонах без знання англійської».

Також вирішили, що зі США можна зробити українську область до 11:00 ранку: «Я до кожного з чотирьох іспитів починала готуватися за 20 один до початку. Я нічого не боюся. Пустіть мене у Штати, і ми матимемо нову область об 11:00», – ділиться vasilkoviymed.

«Дайте мені вагон плацкарту влітку, три літри самогону та кілограм пиріжків з лідером з одеського привозу, і я доведу цим американцям, що вони ще не готові», – заявила українка під ніком zrizana_kosa.

Telegram Channel