Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Доза алкоголю перевищувала норму у 7 разів: на Волині судили чоловіка за п'яне водіння

Йому винесли вирок.

Фото volynnews.com.

Доза алкоголю перевищувала норму у 7 разів: на Волині судили чоловіка за п'яне водіння

Чоловік відхрещувався від п’яного водіння, але за рішенням суду заплатить 17 тисяч гривень штрафу та проведе рік без водійського посвідчення

Згідно з протоколу про адмінпорушення 17 січня після опівночі водій керував автомобілем ВАЗ – 2109 у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись вулицею Валовою в смт Іваничі. Огляд на стан сп`яніння проводився на місці зупинки. Результат «Алкотесту Драгер» показав 1,47 проміле.

Про це стало відомо з постанови Іваничівського районного суду Волинської області, передає volynnews.com.

Водій у суді намагався всіляко «відмазатися» від п’яного водіння.

Читайте також: На Волині чоловік побив патрульного та відібрав у нього пістолет: його судили.

Водій у суді намагався всіляко «відмазатися» від п’яного водіння. Він розповів, що того вечора був зупинений працівниками поліції за те, що в нього не підсвідчувався номерний знак. Пізніше працівником поліції було запропоновано пройти йому огляд на стан алкогольного сп'яніння. Він спочатку відмовився, оскільки працівник поліції приніс алкотест уже з наявним на ньому мунштуком, однак пізніше продув алкотест. З показником апарату був не згідний. Зі слів водія, працівники поліції дали йому напівзаповнений протокол, пояснення писали самі, а йому лише дали підписати.

Проте суд, дослідивши докази, прийшов до висновку, що вина водія доведена повністю. Йому призначили штраф у розмірі 17 тисяч гривень, а також на рік позбавили водійського посвідчення.

Telegram Channel