Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Рівному свекруха віддала 140 тисяч гривень за «порятунок» невістки

Ошуканці сказали жінці написати заяву на ім'я головного лікаря, аби її невістку якомога швидше прооперували.

Фото Національної поліції.

У Рівному свекруха віддала 140 тисяч гривень за «порятунок» невістки

До поліції 5 лютого звернулась 87-річна рівнянка з заявою, що її ошукали

У Рівному правоохоронці затримали двох чоловіків, які, за версією слідства, ошукали пенсіонерку на понад 140 тисяч гривень. Вони зателефонували рівнянці й сказали, що її невістка потрапила в аварію та потребує грошей на лікування, – повідомили 7 лютого у пресслужбі Нацполіції області.

Аферисти зателефонували рівнянці й сказали, що її невістка потрапила в аварію та потребує грошей на лікування.

Обоє рівнян у скоєному не зізнаються. Окрім грошей, під час обшуку в одного з затриманих виявили наркотики.

До поліції 5 лютого звернулась 87-річна рівнянка з заявою, що її ошукали, – повідомила пресофіцерка Нацполіції області Юлія Мозоль.

«Опівдні до жінки зателефонував невідомий і сказав, що її невістка потрапила в аварію та має складні переломи ніг. Їй, нібито, потрібні були гроші на лікування. Після цього до будинку рівнянки зайшов чоловік, який назвався правоохоронцем», – сказала пресофіцерка.

 

 За її словами, пенсіонерка взяла заощадження на загальну суму близько 140 тисяч гривень, та віддала незнайомцеві. Той перерахував гроші при рівнянці. Вона також написала заяву на ім'я головного лікаря, аби її невістку якомога швидше прооперували.

«Після цього чоловік зник. За деякий час жінка зрозуміла, що її ошукали та звернулась до правоохоронців. За годину поліцейські встановили місце знаходження чоловіка разом з його спільником. Вони на таксі їхали з Рівного», – зазначила Юлія Мозоль Суспільному Рівне.

Вона уточнила, що один з них брав гроші та заяву, інший – чекав на вулиці. Обидва – 37-річні жителі Рівного.

«Їх поверхнево перевірили, виявили та вилучили гроші, які належали пенсіонерці. У одного з них в кишені була ще й пластикова колба з сухою речовиною зеленого кольору, схожою на марихуану, та блістер з таблетками метадону», – повідомила пресофіцерка.

Обох чоловіків затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, – додала Юлія Мозоль. Їм повідомили про підозру за фактом вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло.

У пресслужбі поліції також показали, як відбувалось затримання.

За крадіжку, поєднану з проникненням у помешкання, загрожує до шести років позбавлення волі, а за зберігання наркотичних засобів – до трьох років позбавлення волі.

Читайте також:На Волині злодійка напала на поліцейську – правоохоронниця в лікарні

Реклама Google

Telegram Channel