Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Кому які вазони підходять за знаком зодіаку для удачі та багатства

Для кожного знаку зодіаку – своя рослинка:)

Фото Pixabay.

Кому які вазони підходять за знаком зодіаку для удачі та багатства

За квітковим гороскопом товстянка, герань і орхідея — серед найпопулярніших

Кімнатні рослини — не просто прикраса інтер’єру. У кожної з них є своя особлива аура, яка властива одним знакам зодіаку й абсолютно не сприймається іншими. Вона, як і домашня тваринка, здатна підлаштуватися під свого господаря, відчувати його енергетику, настрій, радувати в хороші часи і допомагати у скрутні періоди

Овен (Герань)

Представники вогняної стихії з несамовитим і невгамовним темпераментом збирають навколо себе такі ж рослини. Придбайте для своєї кімнати яскраві, позитивні і життєстверджуючі квіти, наприклад азалію, герань, троянду або бегонію. Овен символізує сильну особистість, і в компанії цих рослин буде почувати себе впевнено.

Для домашнього скромного знака підійдуть традиційні рослини, що прикрашають будинок, створюють затишок і зміцнюють сімейні стосунки.

Телець (Заміокулькас)

Цей знак цінує не тільки саму квітку, а й її обрамлення. Все повинно бути ґрунтовним, надійним і добротним. Для Тельця вдалим буде такий вибір рослин: лілія, бегонія, фіалка узамбарська, цикламен перський, глоксинія прекрасна, каланхое, заміокулькас, примула. Телець — знак матеріальної стабільності, і ці квіти сприятимуть досягненню достатку.

Читайте також: «Кохайтеся, рівнянки, та не з москалями». У Рівному нардеп привітав жінок із Днем святого Валентина.

Близнюки (Папороть)

Легкий, рухливий, непостійний знак перебуває під дією мінливої повітряної стихії, а тому найкращий вибір для вас — це оригінальні або в’юнкі рослини: орхідея, ліана, пальма, традесканція, аспарагус, папороть. Близнюки важко переносять рутину, тож їм підійдуть квіти, які не потребують занадто складного догляду.

Рак (Сансевієрія)

Для домашнього скромного знака підійдуть традиційні рослини, що прикрашають будинок, створюють затишок і зміцнюють сімейні стосунки. Його вибір: спатифілум, фікус, каланхое, сансевієрія, пеперомія кущувата, фуксія гібридна, алое деревовидне, агава американська, бегонія. Не потрібно нічого химерного і кричущого.

Лев (Китайська троянда)

І знову вогняна стихія, що жадає яскравості, розкоші, виклику і благородства. Левам сподобається рослина з густою зеленню і великими квітами, наприклад китайська троянда, камелія, кала, бальзамін, камелія японська, герань царська. Більшість цих вазонів гарно цвіте, але вони вимогливі до умов утримання і потребують хорошого освітлення.

Діва (Драцена)

Цей практичний знак зодіаку гідно оцінить рослини, які, крім краси, приносять реальну користь, дають урожай, покращують здоров’я чи очищають повітря. Прекрасним вибором для Дів стане лимонне дерево або хлорофітум, а також аукуба японська, роіцисус ромбічний, монстера, філодендрон, драцена.

Закінчення у наступному номері.

Реклама Google

Telegram Channel