Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На авторинку в Луцьку наведуть лад

Треба, щоб був порядок.

Фото: Перший.

На авторинку в Луцьку наведуть лад

Про постійні скарги на роботу авторинку від мешканців будинків та підприємств, які розташовані в районі вулиць Єршова, Карбишева, Індустріальна, наголосив сьогодні під час розширеної наради міський голова Ігор Поліщук

Він зауважив, що у дні, коли відбувається продаж автомобілів, людям неможливо заїхати у власні двори, підприємства не можуть підвезти товар тощо. Усе це спричинено хаотичним паркуванням. Продавці залишають транспортні засоби посеред дороги, на зелених зонах, засмічують територію. Ігор Поліщук зауважив, що там є достатньо майданчиків, де можна поставити і спокійно продавати автомобілі, йдеться на сайті Луцької міськради.

Якщо необхідно, то департамент ЖКГ встановить відповідні дорожні знаки, що заборонять стоянку автомобілів.

Він доручив департаменту муніципальної варти та патрульній поліції напрацювати план заходів щодо наведення порядку з паркуванням транспортних засобів поруч з авторинком. За його словами, якщо необхідно, то департамент ЖКГ встановить відповідні дорожні знаки, що заборонять стоянку автомобілів. Якщо і цього буде не достатньо, то будуть використовуватися й інші методи.

Читайте також: Мер Луцька заявив, що правоохоронці навели порядок на автостанції №1.

Реклама Google

Telegram Channel