Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Відбивався гіллякою і прикидався сплячим: на Волині зловили «хронічно» п’яного водія-рекордсмена

Фото ілюстративне / komkur.info.

Відбивався гіллякою і прикидався сплячим: на Волині зловили «хронічно» п’яного водія-рекордсмена

Складається враження, що один із жителів Каменя-Каширського боїться сідати за кермо, не перехиливши чарку. Вже понад десяток разів правоохоронці затримували його за нетверезе водіння

Нещодавно чоловіка покарали черговим штрафом за аналогічне порушення – цього разу стягнуть 34 тисячі гривень. Водійського посвідчення його вже давно позбавили. Про це повідомляє газета «Полісся».

Згідно з інформацією із реєстру судових рішень, у вересні 2021 року водій із ознаками алкогольного сп’яніння не зупинявся на спецсигнали правоохоронців, тож його затримували шляхом переслідування. Порушник намагався уникнути відповідальності, закрившись у своєму авто, а пізніше спробував «відбиватись» від поліцейських гіллякою та нецензурною лайкою. Через що поїхав на освідування в лікарню у кайданках. Там молодик вирішив раптово заснути перед медиками. Ті ж, в свою чергу, оглянувши доставлену особу, засвідчили – жодних проблем зі здоров’ям у нього нема, хіба що із вживанням алкоголю. Попри намагання адвоката спростувати докази правоохоронців судом було визнано особу винною у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2ст. 130 КУпАП, та призначено покарання у вигляді штрафу — 34 тисячі гривень.

Нещодавно чоловіка покарали черговим штрафом за аналогічне порушення – цього разу стягнуть 34 тисячі гривень.

До слова, лише упродовж останнього року цей чоловік вже двічі притягувався до відповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння. А нещодавно, вкінці січня, вкотре сів за кермо напідпитку і скоїв ДТП. По прибуттю екстрених служб порушник традиційно закрився в своєму транспортному засобі й сховався між рядами крісел в надії нерухомо перечекати «бурю» та уникнути покарання. Однак правоохоронці не розгубилися й викликали рятувальників, аби розблокувати з автівки водія. Рішення суду щодо останнього випадку ще немає.

Читайте також: На Рівненщині не роз’їхалися ВАЗ і Mitsubishi (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel