Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Військового з Волині знайшли мертвим на Рівненському полігоні: що встановила експертиза

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Військового з Волині знайшли мертвим на Рівненському полігоні: що встановила експертиза

Його 16 лютого знайшли мертвим через понад тиждень пошуків

Правоохоронці розслідують обставини зникнення 28-річного військовослужбовця з Волині. За попередніми висновками експертів, чоловік помер від переохолодження, а ознак насильницької смерті немає.

У середу, 16 лютого, на території Рівненського загальновійськового полігону о 14:00 виявили тіло зниклого військовослужбовця. Востаннє живим його бачив товариш по службі, – повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи – переохолодження.

«Загиблий – 28-річний житель Волині, який проходив військову служба за контрактом на Житомирщині, а до Рівненського полігону приїхав проходити навчальний курс. Він перебував у розшуку з 8 лютого, після того, як з товаришем покинув місце дислокації з дозволу керівництва», – зазначила речниця.

Читайте також: На Рівненщині дитина отримала опіки голови біля багаття.

І уточнила: військові разом проводили час у селі Тучин Рівненського району, після чого загиблий пішов у невідомому напрямку. Його товариш телефонував до нього, але той не відповідав, передає Суспільне.

«Після того військовослужбовець повернувся до частини та заявив про зникнення товариша. Після виявлення його мертвим судмедексперт оглянув тіло військовослужбовця та не виявив ознак насильницької смерті», – сказала Марія Юстицька.

Попередня причина смерті, додала речниця Нацполіції, згідно з висновком судово-медичної експертизи – переохолодження. За її словами, досудове розслідування кримінального провадження за фактом зникнення чоловіка триває.

Реклама Google

Telegram Channel