Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині оштрафували трьох єгерів

Обласна прокуратура нагадує усім суб’єктам декларування про необхідність вчасно – до 1 квітня 2022 року – подати декларацію!

Фото Суспільне.

На Волині оштрафували трьох єгерів

Причина – невчасно подані декларації 

Ківерцівський районний суд за участі прокурорів Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури притягнув до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, трьох єгерів ДП «Звірівське лісомисливське господарство».

Працівники державного підприємства, усупереч вимогам ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно без поважних причин подали щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Несвоєчасно без поважних причин подали щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Суд визнав їх винними у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі п'ятдесяти неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян.

Обласна прокуратура нагадує усім суб’єктам декларування про необхідність вчасно – до 1 квітня 2022 року – подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021 рік.

Читайте також: На Волині власник нерухомості заборгував громаді майже триста тисяч гривень

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel