Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Нарешті звільнили скандального Голову оргкомітету з Нацвідбору на Євробачення-2022 Лодигіна: зробив усе можливе й неможливе, аби «пропхнути» відверту «ватницю» Аліну Паш

Невже?!

Скріншот РБК-Україна.

Нарешті звільнили скандального Голову оргкомітету з Нацвідбору на Євробачення-2022 Лодигіна: зробив усе можливе й неможливе, аби «пропхнути» відверту «ватницю» Аліну Паш

Це був більш ніж дивний відбір...

Голову оргкомітету з Нацвідбору на Євробачення-2022 Ярослава Лодигіна звільнили з посади через скандал навколо конкурсу, що розгорівся цього року.

Про це повідомив голова Комітету з аудиту «Суспільного» Вадим Міський на своїй сторінці в Facebook, інформує УНІАН.

Наглядова рада НСТУ прийняла рішення про звільнення Ярослава Лодигіна з посади члена правління Суспільного мовлення за згодою сторін.

«Наглядова рада НСТУ прийняла рішення про звільнення Ярослава Лодигіна з посади члена правління Суспільного мовлення за згодою сторін», - повідомив він.

Голова комітету зазначив, що «Сусіпільне» сподівається продовжити роботу з Лодигіним в майбутньому на інших ролях.

Нагадаємо, на прес-конференції після відбору йому довелося вибачатися перед конкурсантами Kalush Orchestra, бо після виступу групи у фіналі він заявив, що Україну вже представляли на «Євробаченні» як людей з лісів і гір. 

Тепер лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк заявив, що 18 лютого гурт підпише з «Суспільним» договір і заявить про свою участь у «Євробаченні» від України. Спочатку представляти Україну на конкурсі повинна була переможниця Нацвідбору Аліна Паш, проте її дискваліфікували після скандалу навколо поїздки артистки в окупований Крим.

Читайте також: Ніч не спали, плакали, молилися: жителі Луганщини розповіли, як пережили обстріл терористів «Л/ДНР».

Telegram Channel