Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Перша кров на шоу Шустера. Відео бійки журналіста з Нестором Шуфричем (Відео)

Журналіст Юрій Бутусов та проросійський політик Нестор Шуфрич побились.

Фото Главком.

Перша кров на шоу Шустера. Відео бійки журналіста з Нестором Шуфричем (Відео)

Депутата Шуфрича побили вперше з грудня 2018 року

В прямому етері токшоу «Свобода слова Савіка Шустера» сталася видовищна бійка між проросійським політиком Нестором Шуфричем та головним редактором видання Цензор.нет Юрієм Бутусовим, пише Главком.
Бійка почалася, коли Юрій Бутусов звинуватив Шуфрича у зраді України та зазначив, що присутність проросійського політика на шоу є проявом неповаги до глядачів, зокрема, військовослужбовців, які боронять Україну.

Інші присутні намагалися розтягнути Бутусова і Шуфрича, які певний час боролися на підлозі.

«Якщо ми громадяни України, ми не можемо дозволити негідникам вести тут пропаганду», – заявив Бутусов. Відповідаючи на претензії Бутусова, Шуфрич наголосив, що прийшов на шоу тому, що, нібито, хоче, «щоб люди знали правду». Після цього журналіст підскочив до політика і вдарив його, розпочалася боротьба. Інші присутні намагалися розтягнути Бутусова і Шуфрича, які певний час боролися на підлозі.

Читайте також: Порошенко закликав владу дати можливість українським та іноземним ЗМІ працювати на фронті, щоб руйнувати інформаційні спецоперації Путіна​.

Згодом присутнім вдалося розборонити учасників бійки. Після цього Нестор Шуфрич залишив студію. «Геть звідси!», – крикнув йому наостанок присутній на шоу п’ятий президент України Петро Порошенко. Згодом Шуфрич повернувся до студії.

Telegram Channel