Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Відомо, які вулиці в Луцьку відремонтують цьогоріч

Відремонтують низку вулиць.

Фото volyn.tabloyid.com.

Відомо, які вулиці в Луцьку відремонтують цьогоріч

Усі роботи мають виконати в громаді до кінця поточного року

В обласному центрі запланували поточні ремонти вулиць Мамсурова, Окружної, Набережної та Карпенка-Карого. Окрім того, департамент житлово-комунального господарства міськради оголосив тендер на понад чотири мільйони гривень на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Луцької громади.

Про це йдеться на сайті державних закупівель, інформує ІА Волинські новини.

 У цілому департамент ЖКГ оголосив торги на поточний ремонт вулиць Мамсурова, Карпенка-Карого, Набережної, Окружної в Луцьку очікуваною вартістю по 199 тисяч гривень і на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Луцької міської територіальної громади очікуваною вартістю 4,298 мільйона гривень.

Також планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, а також капітальний ремонт вулиць Львівської, Ковельської, Довженка та Заньковецької.

Поточні ремонти, відповідно до тендерної документації, включатимуть такі роботи: холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирівнювального шару, улаштування покриття з гарячих дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей та ямковий ремонт.

Усі роботи мають виконати в громаді до кінця поточного року. Гарантійний термін на них становитиме один рік.

Департамент ЖКГ оголосив також тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27 та вулиці Захарова, 5, 7 в Луцьку» (мікрорайон Теремне). В обласному центрі також планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, а також капітальний ремонт вулиць Львівської, Ковельської, Довженка та Заньковецької.

Читайте також: Чи буде в Луцьку знову шеринг електросамокатів

Telegram Channel