Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Російський репер вкрав і спаплюжив пісню відомої української співачки

Оце так!

Фото YouTube.

Російський репер вкрав і спаплюжив пісню відомої української співачки

Христина Соловій звинуватила російського репера у крадіжці її пісні

Мова йде про хіт співачки «Тримай», передає radiotrek.

Репер записав власну версію пісні – залишив приспів у виконанні Христини, наклавши на її голос автотюн, і додав свій реп російською мовою.

Один москальський *** , який називає себе репером, спаплюжив мою пісню, спотворив мій голос і навалює з нею свій «русскій» реп у тіктоках та ютубі. 

Христина Соловій написала про це в своєму інстаграм-акаунті. За її словами, репер вкрав і спаплюжив її пісню. Російський виконавець намагається домовитися з юристами співачки, але Христина не збирається йти йому на поступки. 

«Один москальський *** , який називає себе репером, спаплюжив мою пісню, спотворив мій голос і навалює з нею свій «русскій» реп у тіктоках та ютубі. Тепер тероризує моїх юристів, мою команду і команду інших артистів, щоб очистити права. Просто вкрав, присвоїв моє без дозволу і тепер я маю «поділитись» офіційно? Чим не путінська стратегія відбирати территорії та присвоювати українську культуру?», — обурилась Христина Соловій.

Читайте також: Окупанти загострюють ситуацію: в Донецьку пролунав потужний вибух (Фото, відео)

Артистка закликає блокувати відео та не підтримувати популяризацію твору репера.

 Хоч Христина і не назвала імені російського виконавця, ймовірно, йдеться про репера Пашу Ізотова. Виконавець нещодавно випустив трек «Нежно», кавер на хіт «Тримай».

Telegram Channel