Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Володимирі чоловік відлупцював двох грабіжників, які увірвались до нього

Господар грошей не дав та зумів захиститися.

Фото Волинська поліція.

У Володимирі чоловік відлупцював двох грабіжників, які увірвались до нього

Поліцейські затримали їх у лічені години. За скоєне їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі

Учора, близько 21 години, до поліції Володимира звернувся 58-річний місцевий мешканець та повідомив, що на нього в його ж будинку напали двоє невідомих. Вони наносили йому удари руками й ногами, іншими предметами та вимагали грошові кошти.

Господар грошей не дав та зумів захиститися. У результаті зловмисники забрали ключі від помешкання і зникли в невідомому напрямку.

Один з них перебував у квартирі і був майже непритомний, оскільки заявник завдав йому тілесних ушкоджень, захищаючись.

Співробітники поліції Володимира за гарячими слідами встановили місця перебування нападників. Один з них перебував у квартирі і був майже непритомний, оскільки заявник завдав йому тілесних ушкоджень, захищаючись. Його госпіталізовано до обласної лікарні в реанімацію. 

Відомо також, що напередодні нападу він вчинив грабіж щодо володимирчанина. Іншого поліцейські також знайшли і затримали в порядку ст. 208 КПК України, нині він знаходиться в ізоляторі.

Читайте також: У селі на Волині вбили 25-річного хлопця​.

За цим фактом відомості внесено в Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України. За розбій, поєднаний із проникненням у житло, зловмисникам може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel