Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Рівному на сесії билися активісти з депутатами (Відео)

Один обранець травмувався.

Фото volyn.com.ua.

У Рівному на сесії билися активісти з депутатами (Відео)

Причина конфлікту – питання про призначення на посаду головного лікаря міської лікарні

Сьогодні сталася бійка між місцевими активістами та депутатами від ВО «Свобода» під час сесії Рівненської міської ради .

Як передає УНІАН, обранці зібралися на позачергове сесійне засідання, де, зокрема, планувалося розглянути питання фінансування територіальної оборони.

Бійка сталася між місцевими активістами, які разом з лікарями міської лікарні прийшли на сесійне засідання, та депутатами від ВО «Свобода» в Рівненській міській раді.

Однак до сесійної зали прийшли працівники міської лікарні. За їхньою інформацією, головного лікаря медзакладу Євгена Кучерука планують змістити з посади з 1 березня та замінити представником ВО «Свобода».

Як повідомив представник Рівненського районного управління поліції Антон Крук, який безпосередньо розбороняв учасників інциденту, бійка сталася між місцевими активістами, які разом з лікарями міської лікарні прийшли на сесійне засідання, та депутатами від ВО «Свобода» в Рівненській міській раді.

Читайте також: На Волині в автобуса на ходу відірвався багажник і влучив... в автомобіль.

За словами лікаря-травматолога міської лікарні Романа Коваля, заміна керівництва у теперішній час негативно позначиться на готовності закладу до виконання обов’язків за призначенням. Бійку, на переконання Коваля, спровокувала політична сила, яка зацікавлена в заміні керівника лікарні.

За твердженням очевидців, внаслідок бійки постраждав депутат міськради від ВО «Свобода» Олег Осуховський.

Telegram Channel