Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Росія вже хоче всю територію Донецької та Луганської областей

Держава–терорист!

Фото РИА Новости.

Росія вже хоче всю територію Донецької та Луганської областей

Сьогодні, 22 лютого Держдума РФ планує ратифікувати «договори про дружбу, співпрацю та взаємну допомогу» з ОРДЛО, які Кремль називає «ДНР-ЛНР». Профільні комітети Держдуми у вівторок вранці одноголосно рекомендували нижній палаті ратифікувати угоди

Росія визнає псевдореспубліки «ДНР-ЛНР» у межах Донецької та Луганської областей України, заявив глава комітету Держдуми РФ у справах СНД та зв'язків із «співвітчизниками» Леонід Калашников.

Про це пише УП з посиланням на РИА Новости, ТАСС та Интерфакс.

Зараз «ДНР» та «ЛНР» займають територію меншу, ніж це було на «референдумі», але вони вважають, що їхня «державність» поширюється на ту територію теж. 

Калашникова зокрема сказав: «У цій угоді не уточнюється, але я думаю, що мається на увазі державність, яка була затверджена на старому і єдиному референдумі, який був проведений в інших межах, ніж ті, які зараз займає ДНР. 

Нагадаємо, Росія визнала «незалежність» так званих «ДНР» і «ЛНР».

Зараз ДНР та ЛНР займають територію меншу, ніж це було на референдумі, але вони вважають, що їхня державність поширюється на ту територію теж. А як ці межі відновлюватимуться, у цій угоді й не передбачено. Як вони відновлюватимуться, це не наші з вами компетенції».

Реклама Google

Telegram Channel