Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Порошенко закликав запровадити воєнний стан у Донецькій та Луганській областях

«Я хочу подякувати українцям, які живуть в умовах агресії з 2014 року і які замість того, щоб за очікуваннями Путіна вишукуватися в черги за гречкою і доларами, дестабілізуючи внутрішню ситуацію, вишукувалися в чергу за зброєю»

Фото Європейська солідарність.

Порошенко закликав запровадити воєнний стан у Донецькій та Луганській областях

Україна має негайно запровадити воєний стан у Луганській та Донецькій областях – про це в кулуарах Верховної Ради сакзав журналістам п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко

«Україна має в цих двох областях запровадити воєнний стан, як я це зробив під час агресії проти нас в Керченській протоці. Україна має сформувати і прийняти необхідні законодавчі акти вже сьогодні», – наголосив Порошенко.

«Я хочу подякувати українцям, які живуть в умовах агресії з 2014 року і які замість того, щоб за очікуваннями Путіна вишукуватися в черги за гречкою і доларами, дестабілізуючи внутрішню ситуацію, вишукувалися в чергу за зброєю», – констатує п’ятий Президент.

Президент має зустрітися з лідерами фракцій, з людьми, які у 2014-2016 роках мали досвід відсічі і звільнення двох третин окупованого Донбасу.

«Ми, на жаль, чули і чуємо зараз мовчання влади. І моя перша вимога – президенту, прем’єру, міністру оборони, Головнокомандувачу, міністру внутрішніх справ виходити і говорити про поточну ситуацію і про те, що має робити кожен українець. Це правильна комунікація і це правильна протидія російським інформаційним фейкам», – наголошує Порошенко.

Читайте також: Помиляється зараз той, хто думає, що Путін зупиниться – Порошенко вимагає зайнятись «великим будівництвом» армії​.

«Президент має зустрітися з лідерами фракцій, з людьми, які у 2014-2016 роках мали досвід відсічі і звільнення двох третин окупованого Донбасу. І не треба тягнути політичну ковдру на себе. Треба по-справжньому об’єднатися, так як об’єднався український народ», – наголошує Порошенко.

«Якщо цього не буде, президента запросити у Верховну Раду і мати розмову не з відосиків, а реальний план оборони держави в умовах зростання російської агресії», –  вважає Петро Порошенко.

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel