Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українські військові відбили аеродром Гостомель: триває зачистка ворога

Сьогодні за цей аеродром тривали запеклі бої.

Фото Главком.

Українські військові відбили аеродром Гостомель: триває зачистка ворога

В МВС України повідомили, що українські захисники повернули контроль над аеропортом Гостомеля

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у фейсбуці, також про це йдеться в телеграм каналі Верховної Ради

 «Гостомель! Перша велика перемога! Годину тому наші десантники на вертольотах, відпрацювали аеродром Гостомеля нурсами! Після чого висадилися і зачистили аеродром від ворога! Російські десантники, хто вижив, розбіглися по лісах і полях», – зазначив Геращенко. 

Парламент інформацію про повернення українських позицій підтвердив. Водночас, за інформацією УП, у Гостомелі все ще триває зачистка ворогів, які порозбігалися навсібоки.

ЗСУ повернули під свій контроль Гостомельський аеродром. 

Зазначимо, що станом на 19 годину 24 лютого окупанти захопили контроль над міжнародним аеропортом ДП «Антонов» у Гостомелі, що знаходиться менш ніж у 10 км від Києва. Близько 18 години за Києвом керівник міжнародної групи журналістів-розслідувачів Крісто Грозєв повідомив, що зі Пскова в напрямку Києва летять 18 російських військово-транспортних літаків Іл-76. З початку доби 24 лютого окупанти ведуть прицільний вогонь із гелікоптерів. Два російських гелікоптери збили підрозділи Збройних Сил. Американські журналісти повідомили згодом, що російські окупанти захопили злітно-посадкову смугу аеропорту.

Російські військові захопили контроль над Чорнобильською атомною електростанцією. Під загрозою сховище ядерних відходів.

Новини війни:

Реклама Google

Telegram Channel