Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинян закликають НЕ фільмувати, НЕ фотографувати та НЕ викладати у мережі пересування наших військових колон (Відео)

Смерть Путіну!

Фото із сайту volyn.com.ua.

Волинян закликають НЕ фільмувати, НЕ фотографувати та НЕ викладати у мережі пересування наших військових колон (Відео)

Ситуація щодо російського вторгнення з вуст заступника голови ОДА Андрія Ярмольського та голови обласної ради Григорія Недопада

Ситуація на Волині спокійна та контрольована. Бойових дій на території області немає. Продовжується робота на місцях, координуються дії з військовими та правоохоронцями.

Про це інформує сайт voladm.gov.ua.

Зокрема, поліція області забезпечує безпеку громадян, об’єктів критичної інфраструктури (вода, енергетика тощо). СБУ посилено працює над виявленням і ліквідацією диверсійних груп, які можуть перебувати на території нашої області.

Голова ОДА Юрій Погуляйко перебуває на постійному зв’язку з Києвом та районами для володіння оперативною інформацією та узгодження дій. Обласна влада забезпечує цивільний захист населення, а також територіальну оборону.

ОДА спільно із обласною радою співпрацюють з місцевими територіальними громадами, які в координують дії добровольців.

Очільники РДА, які є керівниками територіальної оборони, отримали чіткі завдання.  Щопівгодини від них надходить оперативна інформація щодо ситуації на місцях.

В штатному режимі на Волині працюють комунальні заклади медичного спрямування обласної ради, міської ради та інших територіальних громад.

Наразі усе робиться для того, щоб відвернути загрозу від нашої держави.

Читайте також у нас: «У Волинській області запроваджено комендантську годину – з 22:00 до 7:00​».

Те, що довгий час не з’являється оновлена інформація не означає, що ситуація погіршилась – це значить, що всі задіяні служби виконують свою роботу без зволікань.

Те, що довгий час не з’являється оновлена інформація не означає, що ситуація погіршилась – це значить, що всі задіяні служби виконують свою роботу без зволікань.

У випадку нештатних ситуацій, всі структури знають як оповістити населення. Нехай кожен містянин зверне увагу на перелік найближчого до нього укриття – щоб знати як діяти в умовах подання спеціального сигналу.

Реклама Google

Важливо знати що противник б’є не по мирному населенню, не по житлових комплексах , а по критичній інфраструктурі. Тому завдання – максимально допомогти військовим.

Волинян закликають НЕ фільмувати, НЕ фотографувати та НЕ викладати у мережі пересування наших військових колон, техніки, взагалі військових формувань на території області. Без потреби не виходити на вулицю й обмежити користування автівками.

Також небайдужих волинян просять здати кров, щоб в потрібний час у нас були запаси для захисників.

Читайте також у нас: «На Чернігівщині сільські дядьки голими руками захопили російський танк: техніку спалили – танкістів узяли в полон».

Telegram Channel