Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Прем’єр Британії після розмови з Зеленським заговорив українською «Слава Україні»!

Розмовляючи з президентом Зеленським і з прем’єр-міністром України, Борис Джонсон сказав українською «Слава Україні!».

Фото twitter.com.

Прем’єр Британії після розмови з Зеленським заговорив українською «Слава Україні»!

Прем’єр міністр Британії Борис Джонсон записав звернення як до українців, так і до росіян після телефонної розмови з президентом Володимиром Зеленським сьогодні вранці

Відозвернення прем’єр Джонсон оприлюднив у Twitter.

«Народ Великобританії стоїть поруч з українськими братами і сестрами перед лицем невиправданого посягання на вашу Батьківщину. Ми захоплюємося хоробрістю і патріотизмом вашого уряду, військових і вашого народу», – заявив Джонсон.

Розмовляючи з президентом Зеленським і з прем’єр-міністром України, Борис Джонсон сказав українською «Слава Україні!». Він вважає, що це є трагедія як для України, так і для Росії. Розмовляючи російською, прем’єр-міністр сказав: «Моїм російським друзям: я не вірю, що ця війна ведеться від вашого імені. Це не повинно так бути». Також Джонсон заявив українською: «Ця криза, ця трагедія може і повинна закінчитися, тому що світу потрібна вільна і суверенна Україна».

Джонсон заявив українською: «Ця криза, ця трагедія може і повинна закінчитися, тому що світу потрібна вільна і суверенна Україна».

Під час телефонної розмови Зеленський звернувся до Джонсона з проханням про допомогу з більшими військовими постачаннями, а також з проханням поговорити з російським народом і їх лідерами і закликати їх до стриманості.

Він хотів, щоб прем’єр-міністр попросив росіян вийти на вулиці з закликами проти війни.

Окрім того, прем’єр-міністр закликав інші країни розглянути можливість блокування Росії від банківської системи SWIFT, яка дозволяє здійснювати міжнародні перекази.

Читайте також: Білий дім оголосив санкції проти Путіна

 

Реклама Google

Telegram Channel