Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Або Сатана, або Світло». Ірма Вітовська сильно звернулась до наших захисників (Відео)

Ірма Вітовська.

Фото 5 канал.

«Або Сатана, або Світло». Ірма Вітовська сильно звернулась до наших захисників (Відео)

«Ми всі – від півдня до півночі, від сходу до заходу – один кулак»

 «Дороге ЗСУ, терооборона, дорогі хлопці і дівчата, які зараз зі зброєю в руках боронять Україну. Я пишаюся вами, я не знаю, чи виживе хтось із нас, але той, хто виживе, передасть інформацію далі. Я обіцяю вам, що збережу цю пам'ять і наші діти будуть знати про це.

Ви - великі воїни архангела Михаїла, Україна приречена зробити в цьому гнилому порталі цей кінець, до якого ми доклалис створенням.

Ви - великі воїни архангела Михаїла, Україна приречена зробити в цьому гнилому порталі цей кінець, до якого ми доклалис створенням. Простіть, але зараз час істини, або Сатана або Світло. якщо ми не встоємо, Сатана піде далі. Ми маємо уберегти цивілізацію від цього хуйового покидька.

Я молюся за вас, не переживайте, ми будемо робити все що можемо. Цивільні, я знаю, що ми готові. Ми зараз перед важким вибором, ми будемо страждати, але я прошу вас не здатися… Ми повинні зробити все, щоби допомагати армії і зберегти Україну. Ми всі – від півдня до півночі, від сходу до заходу – один кулак. Не важливо, якою мовою ти зараз говориш, ти заговориш, я впевнена, повернеш Україні українське. І Русь возз’єднається! Слава Україні, люблю вас, тримаємося», - йдеться у зверненні акторки.

Читайте також у нас: ««О, сейф понесли!»: на Херсонщині російські окупанти грабують «Приватбанк» (Відео)​».

Telegram Channel