Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
НОК Норвегії закликав усунути Росію і Білорусь від участі в усіх міжнародних спортивних змаганнях

Оце так!

Фото e-kolosok.org

НОК Норвегії закликав усунути Росію і Білорусь від участі в усіх міжнародних спортивних змаганнях

У документі підкреслюється, що «норвезький спорт надалі буде активно підтримувати всі міжнародні координовані санкції проти російського і білоруського спорту»

Національний олімпійський комітет (НОК) Норвегії закликав усунути Росію і Білорусь від усіх змагань через вторгнення військ в Україну.

«НОК Норвегії вважає, що російські та білоруські спортсмени не повинні брати участь у міжнародних змаганнях за межами Росії та Білорусі, а російські та білоруські спортивні керівники також повинні бути відсторонені з їх міжнародних постів, повідомляє УНІАН.

«НОК Норвегії вважає, що російські та білоруські спортсмени не повинні брати участь у міжнародних змаганнях за межами Росії та Білорусі, а російські та білоруські спортивні керівники також повинні бути відсторонені з їх міжнародних постів.

Через свої 55 окремих федерацій НОК Норвегії хоче закликати міжнародні федерації наслідувати цей приклад. НОК Норвегії також хоче закликати такі міжнародні спортивні організації як Міжнародний олімпійський комітет (МОК) і Міжнародний паралімпійський комітет (МПК) підтримати цю точку зору», – йдеться в постанові правління НОК Норвегії.

У документі підкреслюється, що «норвезький спорт надалі буде активно підтримувати всі міжнародні координовані санкції проти російського і білоруського спорту».

Реклама Google

Читайте також: Путін погрожує ядерною зброєю через «агресивні висловлювання» лідерів країн НАТО.

Telegram Channel