Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Фашистська Росія заявила, що завдасть ударів по технологічних об'єктах СБУ

Віримо у ЗСУ!

Фото BBC.

Фашистська Росія заявила, що завдасть ударів по технологічних об'єктах СБУ

Міноборони Росії заявило, що завдасть ударів по технологічних об'єктам СБУ та 72-го головного центру інформаційно-психологічних спецоперацій у Києві

Про це стало відомо із заяви Міноборони РФ, пише РИА Новости, передає pravda.com.ua.

Окупанти заявили, що для припинення інформаційних атак проти Росії буде завдано ударів високоточною зброєю по технологічних об'єктах СБУ та 72-го головного центру психологічних спецоперацій у Києві.

Закликаємо українських громадян, які залучаються українськими націоналістами для здійснення провокацій проти Росії, а також жителів Києва, які мешкають поруч із ретрансляційними вузлами, покинути свої будинки.

 «Закликаємо українських громадян, які залучаються українськими націоналістами для здійснення провокацій проти Росії, а також жителів Києва, які мешкають поруч із ретрансляційними вузлами, покинути свої будинки».

У Міноборони РФ поскаржилися, що з початком відкритого військового нападу на Україну в рази зросла кількість інформаційних атак на російські держустанови, безперервно надходять дзвінки росіянам із погрозами вбивством та повідомлення про замінування шкіл, дитсадків, вокзалів та інших соціальних об'єктів.

У міністерстві стверджують, що інформаційні атаки на Росію проводяться 72-м головним центром інформаційно-збройних сил України та силами кібероперацій СБУ, використовуючи апаратно-програмні комплекси та об'єкти зв'язку в Києві.

Нагадаємо, Міністр оборони Олексій Резніков попередив, що ворог готує дезінформацію про нібито капітуляцію військово-політичного керівництва країни і спростував її. СБУ також наголошує: капітуляція неможлива.

«Спочатку вони плануюсь влаштувати перебої зв’язку. Після цього будуть масовано вкинуті фейкові повідомлення про те, що українське військово-політичне керівництво начебто погодилось на капітуляцію», - попередив Резніков.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Telegram Channel