Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Війна мала тривати 15 діб: опубліковано таємні документи російських окупантів

План не вдався.

Фото: УНІАН.

Війна мала тривати 15 діб: опубліковано таємні документи російських окупантів

Документи були затвердженні ще 18 січня 2022 року

У розпорядженні Збройних сил України опинилися планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації.

Про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання «Схід» у Facebook, передає УНІАН.

Серед отриманих документів робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

Кінцевою метою цих сил було блокування та взяття під контроль Мелітополя.

Документи були затвердженні ще 18 січня 2022 року, а сама «операція» мала пройти протягом 15 діб – з 20 лютого по 6 березня.

Підрозділ ворога мав здійснити висадку з ВДК «Орськ» в районі населеного пункту Степанівка-1 та надалі діяти з військовими частинами 58-ї армії РФ, а саме з 177-м окремим полком морської піхоти ЧФ РФ. Кінцевою метою цих сил було блокування та взяття під контроль Мелітополя.

«Отже, коли в черговий раз хтось із полонених скаже, що  приїхав на навчання і заблукав - не вірте! Вони знали, вони ретельно планували і готувались. А російським окупантам скажемо одне: залишайте й надалі свою техніку та таємні документи, вони нам знадобляться, перше - для наших захисників, а друге – для Гааги», - наголошують військові.

Читайте також: Російський бізнесмен у США пропонує 1 млн доларів за голову Путіна.

Реклама Google

Telegram Channel