Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
«ЗСУ знищили стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн», – Резніков

«Наша армія вже знищила тисячі окупантів».

Фото із сайту 24tv.ua.

«ЗСУ знищили стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн», – Резніков

Вже тиждень Україна дає відсіч російським окупантам

За цей час наша армія вже знищила тисячі окупантів та стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн.

Про це написав міністр оборони Олексій Резніков (на фото) на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

«Ніхто. Усвідомте це. Ніхто. Ні в Росії, ні на Заході не вірив, що ми протримаємося тиждень.

Єдині, хто вірив – це ми з вами. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що у випадку повномасштабного вторгнення Росії ми вистоїмо. Сьогодні таких – майже 90%. Це результат героїзму наших захисників і захисниць. Це результат професійних дій нашого командування. Це самовідданість кожного з вас», – написав міністр.

Ніхто. Усвідомте це. Ніхто. Ні в Росії, ні на Заході не вірив, що ми протримаємося тиждень. Єдині, хто вірив – це ми з вами.

Він відзначив, що медики, рятувальники, комунальники, залізничники, журналісти, фінансисти тримають свій фронт. Країна не зупинилася і бореться.

«Хочу особливо відзначити голів військово-цивільних адміністрацій та мерів, які сьогодні на передовій. Чернігів, Суми, Конотоп, Харків, Маріуполь, Херсон, Миколаїв – це форпости Європи», – наголосив Резніков.

Він також зазначив, що можливості української армії зростають.

«Наша армія вже знищила тисячі окупантів. І стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн. Можливості наших Збройних Сил зростають, надходить допомога. На багатьох ділянках блискуче себе проявили бійці тероборони. Наші повітряні аси вже стали легендами. Десантники, піхота, артилерія – усі доводять, що українці – найкращі», – написав Резніков.

Реклама Google

Глава Міноборони закликав громадян до тотального спротиву. Він наголосив, що треба знищити комунікації ворога – «ці метастази, які він намагається протягнути по нашій землі».

Резніков назвав російську армію, яка обстрілює мирні українські міста, боягузами і терористами.

«Російські окупанти злякалися ганебної поразки і почали вчиняти злочини проти людяності. Вони обстрілюють лікарні, вбивають жінок та дітей. Це вже не армія – це звичайні боягузи і терористи.

Російські окупанти злякалися ганебної поразки і почали вчиняти злочини проти людяності. Вони обстрілюють лікарні, вбивають жінок та дітей. Це вже не армія – це звичайні боягузи і терористи.

Попереду ще багато випробувань. Буде кров, сльози, біль. Але зараз як ніколи у нас є усі підстави бути впевненим у собі. І у тих, хто поряд. Ми обов’язково переможемо. Слава Україні!» – написав міністр.

Читайте також у нас: «На обкладинці TIME з'явився український прапор і цитата Зеленського».

Telegram Channel