Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
«Свідомі люди у всьому світі мають голосно засудити дії Росії»: Барак Обама закликав підтримати Україну

Барак Обама закликав міжнародну спільноту допомогти народу України.

Фото ТСН.

«Свідомі люди у всьому світі мають голосно засудити дії Росії»: Барак Обама закликав підтримати Україну

Він також додав низку організацій, що надають безкоштовну юридичну допомогу та прихисток біженцям

44-й президент США Барак Обама на сайті свого фонду Obama Foundation закликав міжнародну спільноту допомогти народу України, передає ТСН.

«Наслідки непровокованого вторгнення Росії в Україну руйнівні. І хоча ситуація продовжує загострюватися, зростає потреба у допомозі — від надзвичайної та швидкої на місцях до підтримки тих, хто прямує до сусідніх країн», — зазначив він.

Ми зв'язалися з мережею наших лідерів, щоб визначити наведені нижче організації, які наразі займаються важливою гуманітарною діяльністю.

Обама також сказав, що багато європейських лідерів знаходяться на передовій цій війни. Присвятивши себе створенню стійких змін у своїх спільнотах та просуванню принципів демократії, рівності та людської гідності, вони допомагають уздовж кордону та мужньо підтримують українців у цей кризовий час.

«Ми зв'язалися з мережею наших лідерів, щоб визначити наведені нижче організації, які наразі займаються важливою гуманітарною діяльністю», — заявив Обама.

«Свідомі люди у всьому світі мають голосно та чітко засудити дії Росії та запропонувати підтримку українцям. Допоможіть народу України», — написав колишній президент США.

Він також додав низку організацій, що допомагають Україні, надаючи безкоштовну юридичну допомогу та представництво біженцям.

Останні новини війни:

Усі новини російсько-української війни – тут. 

Реклама Google

Telegram Channel